Millilerin yeni hedefi en büyük olmak

Millilerin yeni hedefi en büyük olmak

SPOR Haberleri

2002'de Dünya Kupası'nda, 2008'de ise Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynayarak üçüncü olan ay-yıldızlı ekibimiz çıtayı daha yükseğe koydu

EURO2016 elemelerinde A Grubu'nu 18 puanla tamamlayıp, en iyi grup üçüncüsü olarak doğrudan finallere gitme hakkı kazanan A Milliler, çıtayı yükseltti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile 3. defa Avrupa Şampiyonası finallerine katılmayı garantileyen ay-yıldızlı ekibin yeni hedefi, Fransa'da final oynamak. Türkiye'yi ayağa kaldıran A Milliler, tarihimizde ilk defa Avrupa Şampiyonası'na play-off oynamadan katılma hakkı elde etmemizin ardından kendi aralarında “Bize, Fransa'da final oynamak yakışır!” diyerek söz verdiler.
Bu takıma final yakışır
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İzlanda galibiyetinin ardından, “Çok zor ve çetin bir mücadele dönemini geride bıraktık, en iyi üçüncü olarak, finallere gitmeyi hak ettik. Şimdi, orada da iz bırakmak istiyoruz! Evlatlarıma güveniyorum. Onların başaramayacağı bir hedef yok. Bu takıma final yakışır” dedi. Ay yıldızlı ekibi, Fransa'da çok güçlü ekiplerin beklediğini dile getiren Kaptan Arda Turan ise “Çok iyi bir takım olduk. Çekineceğimiz hiç bir takım yok. Finallerde hangi gruba düşersek düşelim, futbolumuz kesinlikle bayraklaşacak!” ifadelerini kullandı.  Barcelonalı yıldız oyuncu Arda Turan, “Ay-yıldızlı bayrağımız, Fransa'da gururla dalgalanacak! Nasıl ki, geçmişte Dünya ve Avrupa üçüncülüğünü başardı isek Paris'te de çıtayı bunun üstüne taşıyacağız. Hedefimiz, 2008'dekinden daha iyi bir derece yapmak!” diye konuştu.
SÖZ VERDİLER

Türkiye'yi sevince boğan A Milli Takımımız maç sonrası soyunma odasında kenetlendi. Oyuncularımız kaptan Arda Turan'ın önderliğinde duygusal bir toplantı gerçekleştirdi. Zoru başarmanın verdiği inançla Fransa'da başarı için birbirlerine söz veren millilere daha sonra Terim de katıldı. 



> Hasan Sarıçiçek
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...