Millileri Selçuk İnan sırtladı!

/ Kaynak: İHA
Millileri Selçuk İnan sırtladı!

SPOR Haberleri  / İHA

İzlanda müsabakasında attığı golle galibiyetini getiren isim olan Selçuk İnan, ay-yıldızlı forma ile çıktığı son 4 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde dün Konya'da İzlanda ile karşılaşan milliler, sahadan 1-0 galip ayrılarak, EURO 2016'ya katılma hakkı elde etti Ay-yıldızlıların tek golünü kaydeden tecrübeli oyuncu Selçuk İnan, grupta 7 karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken, 3 kez de gol sevinci yaşadı.
 
GALİBİYETLERDE BAŞROL OLDU


Konya'da Letonya ile oynanan ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada milliler adına tek golü kaydeden Selçuk İnan, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmada da 62. dakikada penaltı atışını golle sonuçlandırarak perdeyi açan isim olmuştu. Galatasaray'da forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, dün oynanan İzlanda karşılaşmasında ise attığı golle ay-yıldızlıların EURO 2016'ya direkt olarak katılmasında başrol oynadı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...