Milliler Slovenya'ya tek sayıyla kaybetti

Milliler Slovenya'ya tek sayıyla kaybetti

SPOR Haberleri

Sırbistan'da gerçekleştirilen Belgrad Kupası'na katılan A Milli Basketbol Takımı ilk maçında Slovenya'ya 55-54 mağlup oldu.

Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında, Sırbistan'da gerçekleştirilen Belgrad Kupası'na katılan Türkiye, ilk maçında Slovenya'ya 55-54 yenildi.Karşılaşmaya iki takım da karşılıklı basketlerle başlarken Ömer Onan ile etkili olan Türkiye, Jure Balazic-Goran Dragic ikilisinin sayılarına Serhat Çetin ile karşılık vererek ilk periyodu 19-15 önde tamamladı. Serhat Çetin'e Goran Dragic ile hemen karşılık veren Slovenya, Semih Erden ve Ömer Aşık'ın sayılarına engel olamayınca ilk yarıyı milliler 29-28 önde kapattı. 3. periyotta skora katkı veren Sinan Güler ile farkı 9 sayıya çıkaran (30-39) Türkiye, Gasper Vidmar'ın ve Zoran Dragic'in sayılarına da Ersan İlyasova ile cevap vererek son periyoda 44-40 önde girdi. Final periyodunda rakibin sayılarına Emir Preldzic ile cevap veren ancak Goran Dragic'i durdurmakta zorlanan Türkiye karşısında Slovenya bitime 1 dakika kala skorda dengeyi kurdu: 50-50. Ömer Aşık'ın üst üste bulduğu basketlere Jure Balazic ve Goran Dragic ile hemen karşılık veren Slovenya, maçtan 55-54 galip ayrıldı. Türkiye, yarın Sırbistan-Ukrayna maçının mağlubuyla TSİ 19.30'da karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...