Milli Takım galibiyetle başlamak istiyor

/ Kaynak: CHA
Milli Takım galibiyetle başlamak istiyor

SPOR Haberleri  / CHA

U20 Türk Milli Takımı, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA 20 Yaşaltı Dünya Kupası'nda ilk sınavına yarın çıkacak.

U20 Türk Milli Takımı, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA 20 Yaşaltı Dünya Kupası'nda ilk sınavına yarın çıkacak. Kupanın hazırlıklarını Trabzon'da yaptığı çalışmalarla sürdüren Ay-Yıldızlılar, C Grubu'ndaki ilk maçında yarın akşam El Salvador ile karşılaşacak. Bu maçın son idmanını bugün akşam saatlerinde müsabakanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacak olan Milliler, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Genç yıldızların görücüye çıkacağı U20 Dünya Kupası'na yurt içinde yaptığı kamplarla hazırlanan Feyyaz Uçar yönetiminde milliler, ilk hedef olarak gruptan çıkmayı ve daha sonra da kupaya uzanmayı hedefliyor. İlk sınavında grubun en zayıf takımları arasında gösterilen El Salvador ile karşılayacak olan Ay-Yıldızlılar, rakibini yerek kupaya galibiyetle başlamak istiyor. Milli futbolculardan Ahmet Yılmaz Çalık ile Aykut Özer, hedeflerinin Türkiye'yi sevindirmek olduğunu belirtti. Hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Ahmet, "Takımın havasının çok iyi. Maçlarda elimizden geleni yapacağız. Bu ülke ve insanı her şeyi hak ediyor. İnşallah kupayı almak istiyoruz." dedi.

Kaleci Aykut Özer de çok iyi bir ekip olduklarını belirterek, "Çok yetenekli futbolcular var. Takım olarak bir aile gibi olduk. Hazırlık dönemi çok iyi geçti. Maçlara çok iyi hazırlandık. Şampiyonada başarılı olacağımızı düşünüyorum ve inşallah kupayı alacağız." ifadelerini kullandı.

MAÇLAR TRABZON VE RİZE'DE

Toplam 52 maça sahne olacak U-20 Dünya Kupası'na İstanbul, Bursa, Kayseri, Antalya, Gaziantep, Trabzon ve Rize ev sahipliği yapacak. C Grubu'nda yer alan Ay-Yıldızlılar, grup maçlarını Trabzon ve Rize'de oynayacak. Millilerin gruptaki rakipleri ise El Salvador, Kolombiya ve Avustralya. Feyyaz Uçar yönetimindeki Milliler, ilk sınavında yarın saat 21.00'de El Salvador ile Hüseyin Avni Aker'de karşılaşacak.

Türkiye – El Salvador maçını Brezilya Futbol Federasyonu'ndan Sandro Ricci yönetecek. Ricci'nin yardımcılıklarını Alessandro Rocha ve Emerson De Carvalho yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stephane Lannoy.

Bu arada, millilerin teknik patronu Feyyaz Uçar, bugün saat 17.45'te Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir futbolcunun da katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...