Milli takım dönüşü Sow ve Yanal hesaplaşacak

Milli takım dönüşü Sow ve Yanal hesaplaşacak

SPOR Haberleri

Ersun Yanal tarafından Sivasspor kadrosuna alınmayan Sow, önce twitter adresinden ardından da TV programındaki röportajıyla tepkileri topladı.

Fenerbahçe'de Moussa Sow'un twitter'ın ardından TV programına verdiği demeçler başını ağrıtacak. Twitter'a "Neden kadroda olmadığımı bilmiyorum" diye yazan, Telegol'e verdiği röportajda da "Konuşmak istedim ama hoca istemedi. Neden kadroda olmadığımı bana açıklamalı" sözleriyle tepkisini gösteren Sow'un tavrı Ersun Yanal'ı verilecek ceza konusunda harekete geçirdi. Sosyal medya hakkında Topuk Yaylası'nda uyarılarda bulunan teknik direktör Ersun Yanal, Stoch'u örnek göstererek "Vereceğiniz demeçleri sosyal medya üzerinden değil karşılıklı verelim" mesajını net bir dille ifade ederken, golcü futbolcuya önce disiplin talimatından sonra da izinsiz konuşmadan da para cezası kesilecek. Milli Takım maçı için ayrılan oyuncusuyla dönüşte hesaplaşacak olan Yanal, "Gereken yapılacak, dönüşte konuşuruz. Aramızda çözülmeyecek bir problem yok" mesajını verdi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...