Milli takım bu akşam Kadıköy'de Hollanda'yı ağırlıyor

Milli takım bu akşam Kadıköy'de Hollanda'yı ağırlıyor

SPOR Haberleri

Türkiye, bu akşam Hollanda'yı yenip Brezilya umutlarını play-off'a taşıma hedefinde.

Bunun için Romanya'nın da Estonya önünde aramızdaki averajı kapatmaması lazım. 2014 Dünya Kupası umutlarını üst üste aldığı galibiyetlerle yeniden yeşerten Türkiye, gruptaki son maçında Kadıköy'de Hollanda'yı ağırlayacak. Kritik maça galibiyet parolasıyla çıkacak olan Türkiye'de gözler Saracoğlu'nda, kulaklar ise Bükreş'te oynanacak Romanya-Estonya maçında olacak. Ay-yıldızlılar, Kurban Bayramı'nın ilk gününe denk gelen bugünkü zorlu Hollanda maçını kazanıp, Bükreş'ten de istediği haber gelmesi durumunda Brezilya umutlarını play-off'a taşıyacak ve Türkiye'ye çifte bayram yaşatacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak önemli maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Olegario Benquerenca yönetecek. Brezilya biletini play-off'tan alabilmek için Türkiye ile birlikte son maçlar öncesi Romanya ve az da olsa Macaristan'ın matematiksel olarak iddiası bulunuyor. Türkiye, son maçlar öncesi aynı puandaki Romanya'dan 4 gol averajla, Macaristan'dan ise 2 puan önde yer alıyor. Türkiye, Hollanda'yı tek farkla yenmesi halinde, Romanya Estonya'yı en az 5 gol farkla yenmek zorunda. Milliler Hollanda'ya yenilirse Romanya'ya beraberlik yeterli olacak. Türkiye ve Romanya'nın mağlubiyeti halinde Macaristan evinde Andorra'yı yenerse grup ikinciliğini elde edecek.
Play-off kuraları 21 Ekim'de çekilecek
Toplam 9 grupta en iyi ikincilerin yer aldığı 8 takım, play-off turunda Brezilya biletini almaya çalışacak. Play-off maçlarının kura çekimi 21 Ekim'de yapılacak. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak play-off maçları 15 ve 19 Kasım'da yapılacak. Türkiye play-off'a kalırsa seri başı olamayacak ve güçlü takımlarla eşleşecek.
Sarı kart sınırında 6 oyuncumuz var
Milli Takım'da dev maç öncesi aday kadroda yer alan 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Volkan Demirel ve Arda Turan, Hollanda maçında sarı kart görmeleri halinde, milli takımın play-off'a kalması durumunda ilk maçta cezalı duruma düşecek. nbsp;
Genç milliler başardı sıra abilerinde nbsp;
20 Yaş Altı Milli Futbol Takımımız, Hollanda'da katıldığı özel turnuvada ev sahibi Hollanda'yı 3-2 yenerek bugünkü maç öncesi abilerine moral verdi. Öte yandan Ümit Milli Takımımız, U21 2015 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 7. Grup'taki beşinci maçında bugün Polonya ile karşılaşacak. nbsp;


Milli takım bu akşam Kadıköy'de Hollanda'yı ağırlıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...