Milli futbolcular, 'Maç bitmeden şans bitmez'

Milli futbolcular, 'Maç bitmeden şans bitmez'

SPOR Haberleri

Milli Takım'da hırs hakim. Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal ve Mustafa Pektemek iddialı konuştu.

Andorra'ya bilenen A Milli Takım'da futbolcular 2014 Dünya Kupası için umutlu. Oğuzhan Özyakup ve Mehmet Topal, "İşimiz zor ancak maç bitmeden, şans bitmez. Umudumuzu sonuna kadar kovalayacağız. Hedefimiz play-off turuna çıkmak" derken Mustafa Pektemek, "Sonuçta finaller için umudumuz var. Taraftarımız desteğini esirgemesin" sözlerini kullandı.
TERİM'İN AKLI ROMANYA'DA
Milli Takım Andorra maçı hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Fatih Terim Kayseri'de yarın oynanacak karşılaşmanın ilk 11'ini belirledi. Ay-yıldızlılar sahaya, Volkan - Gökhan, Semih, Ömer, Caner - Nuri, Mehmet Topal, Selçuk, Arda - Burak, Umut Bulut kadrosuyla çıkacak. Terim'in Romanya maçını düşünerek böyle bir kadroyu tercih ettiği öğrenildi. nbsp;


Selçuk yine yok
A Milli Takım Andorra hazırlıklarını dün de sürdürdü. Fatih Terim talebelerine taktik çalışma yaptırdı. Grip olan Selçuk İnan dün de idmana katılamadı. Ay-yıldızlı ekibimiz bugün maç için Kayseri'ye geçecek.


TERİM 60'INA GİRDİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 60. yaş gününü Milli Takım kampında kutlandı. Takım kaptanı Arda Turan, Terim'e bütün oyuncuların imzalarının bulunduğu bir forma hediye etti.



Ümit Milli Takımımız, bugün saat 19.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Malta ile karşılaşacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...