Milan-Münih: 8-6

Düzenleyen:
Milan-Münih: 8-6

SPOR Haberleri

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda İtalyan ekibi Milan, 90 dakikası 3-3 berabere biten maçta Bayern Münih'i penaltılarda 5-3 mağlup ederek turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Milan, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Bayern Münih'i penaltılar sonucunda 5-3 yendi ve turnuvadaki ilk galibiyetini aldı. Chicago kentinin Soldier Field stadında oynanan karşılaşmaya her iki takımda birçok as futbolcusunu oynatarak maça başladı. Milan genç oyuncusu Niang'ın 23.dakikada attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü eline alan Bayern Münih 29.dakikada Ribery ve 38.dakikada Alaba'nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı.

MAÇ 3-3 BİTTİ, PENALTILARA GİTTİ

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise İtalyan ekibi Milan oldu. 49.dakikada Bertolacci'nin golüyle skoru eşitleyen ekip , 61.dakikada oyuna sonradan giren Kucka'nın golüyle 3-2 öne geçmeyi başardı. Maçın 90.dakikasında ise sahneye yine Bayern Münih'in Fransız yıldızı Frank Ribery çıktı. Penaltı vuruşunu soğukkanlılıkla gole çeviren Ribery skora 3-3'lük dengeyi getirdi ve karşılaşma penaltılara uzadı.

Bayern adına penaltıyı gole çeviren isimler Lahm, Alaba ve Bernat olurken Rafinha penaltı vuruşundan yararlanamadı. Milan'da ise Honda , Matri , Kucka , Romagnoli ve Boneventura kullanılan penaltı vuruşlarının hepsine gole çevirerek Milan'a galibiyeti getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...