Michy Batshuayi Kadıköy'de büyük ilgi gördü, tribünler Beşiktaş diye inledi!

Düzenleyen:
Michy Batshuayi Kadıköy'de büyük ilgi gördü, tribünler Beşiktaş diye inledi!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynadığı müsabaka öncesinde sarı-lacivertlilerin Chelsea’den transferi Michy Batshuayi taraftarı selamladı. Taraftarın tezahüratlarına alkışlarla karşılık veren Belçikalı futbolcu daha sonra karşılaşmayı takip etmek için tribündeki yerini aldı.

Taraftarın tezahüratlarına alkışlarla karşılık veren Belçikalı futbolcu daha sonra karşılaşmayı takip etmek için tribündeki yerini aldı.

Bazı şanslı Fenerbahçe taraftarları Belçikalı yıldızla selife çekme şansı buldu. Batshuayi bir taraftarın "Şampiyon yap bizi" sözlerine "Bunun için geldim" diye cevap verdi.Batshuayi tek tek tribünleri dolaşırken eski takımı Beşiktaş aleyhine tezahüratlar yükseldi.

ACUN'DAN BATSHUAYİ YORUMU

Acun Ilıcalı Twitter hesabından "Michy Batshuayi’nin çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum, ligimize alışmış çok önemli bir yıldız bence. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başarılar Michy Batshuayi." paylaşımı yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...