MHK'nın Çok Konuşulacak Hakem Kararının Perde Arkasında Ne Var?

Düzenleyen:
MHK'nın Çok Konuşulacak Hakem Kararının Perde Arkasında Ne Var?

SPOR Haberleri

Hakan Dede ile Gazetemiz yazarı Ömer Faruk Ünal, Top Sende programında 13 hakemin liste dışı kalmasının perde arkasını anlatarak, MHK kararlarını değerlendirdi.

Gündemi sarsan MHK kararlarının ardından Türk Futbolundaki depremin yankıları sürüyor. Top Sende programında Hakan Dede ve Ömer Faruk Ünal 13 hakemim liste dışı kalmasının perde arkasını anlattı.

"AKIL TUTULMASI"

Söz konusu kararı, "akıl tutulması" olarak nitelendiren Ömer Faruk Ünal, "Türk futbol ve Türk hakemliği son 72 saattir çok enteresan saatler geçiriyor. Gerçekten tam akıl tutulması. Futbol Federasyonu yayın ihalesini yapmaya çalışıyor. Futbolun değeri düşmüş. Bundan 5 yıl önce 500 milyon dolar olan yayın ihalesi 100 milyon dolara kadar düşmüş." ifadelerini kullandı.

MHK kararını operasyon olarak değerlendiren Hakan Dede ise, "MHK kendi kendine aldığı bu karar Türk futboluna büyük zarar verecek. Bu iş sezon sonunda olurdu, sezon ortasında olmazdı. Bazı kulüplerin haberi yok ve bunlardan çok rahatsızlar. Kulüp başkanları, "Madem bu hakemler başarısızdı, bu maçlarda neden görev almışlar?" diye soruyor." şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...