Mevlüt için teklif yükselttiler

Mevlüt için teklif yükselttiler

SPOR Haberleri

Teknik direktörün belli olmamasına rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Başkan Aysal transfer çalışmalarının bizzat içerisinde yer alıyor

Roberto Mancini'nin ayrılması ve yeni teknik direktörün belli olmamasına rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal transfer çalışmalarının bizzat içerisinde yer alıyor. Mevlüt Erdinç için 3 milyon avro + Dany takasını düşünen sarı-kırmızılılar, St Ettienne'nin 5 milyon avroluk bonservis ücretinde diretmesi durumunda transferi askıya alacak. St Ettienne'nin başkanı Roland Romeyer, "Türk kulübünün yetkilileriyle direkt bir temasımız olmadı, menajerler aracılığıyla bazı konular görüşüldü. 5 milyon avroya aldığımız bir oyuncuyu 1 yıl sonra 2 milyon avroya satmak gibi bir polikamız yok" diyerek G.Saray'ın teklifinin yükselmesi gerektiğinin sinyalini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...