Mevlüt Erdinç'te Trabzon'u seçti

Mevlüt Erdinç'te Trabzon'u seçti

SPOR Haberleri

Bu sezon transferin en hareketli kulübü Trabzonspor, golcü futbolcuyla el sıkıştı; St.Etienne'den gelecek cevaba odaklandı.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi flaş isimlerle güçlendirdiği kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Bordo-mavililer, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, ''Forvete kesinlikle bir alternatif isim istiyorum" açıklamasından sonra bu mevki için arayışlarını hızlandırdı. Cezayirli forvet İslam Slimani ile Yunan Kostas Mitroglou'nun transferlerinden henüz istediği sonucu alamayan Karadeniz ekibi, Fransa'nın Saint-Etienne takımında forma giyen 27 yaşındaki Mevlüt Erdinç ile temasa geçti. Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirilirken, Türkiye'de oynamanın hedefleri arasında olduğunu söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, "Türk asıllı bir oyuncuyum. Ailem Türk. Bir gün Süper Lig'de oynamak istediğimi daha önce de ifade etmiştim. Oradaki çılgın atmosferi yaşamak, kariyerimde bunu da bulundurmak isterim" dediği ifade edildi. Bu arada Mevlüt transferinde son dakika sıkıntısı yaşamak istemeyen Trabzonspor'un, Islam Slimani için de gizliden çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Bordo-mavililerin, Sporting Lizbon'da forma giyen Cezayirli oyuncu için Schalke, West Ham United ve Leicester City ile yarıştığı bildirildi.

Costand ortaladı, Cardozo attı
Kevin Costant'ın performansı futbolcuları da etkiledi. Dün ilk antrenmanına çıkan Costant, çift kale maçta sol kanat olarak görev alırken, karşısındaki Zeki Yavru'ya zor anlar yaşattı. Hızı ve tekniğiyle rakibini geçen Costant'ın ortaları ise adrese teslimdi. Cardozo ile aynı takımda antrenman yapan Costant'ın ortalarını Cardozo gole çevirdi.

İshak Doğan göz doldurdu
Trabzonspor'un Karabükspor'dan transfer ettiği İshak Doğan, şimdiden ilk 11'e göz kırpmaya başladı. İshak Doğan, antrenmanlarda ileriye hızlı çıkış ve dönüşü ile dikkat çekerken bek oyuncusuna göre sahip olduğu tekniğiyle de göze girmeyi başardı. nbsp;

Seyircisiyle buluşuyor
Trabzonspor'da Avusturya kampının ardından yaşanan hazırlık maçı sıkıntısını çözüme kavuştu. Bordo-mavililer yarın saat 21.00'de Avni Aker Stadı'nda, İtalya Serie B takımlarından Trapani Calcio ile bir hazırlık maçı yapacak. Bu karşılaşma aynı zamanda bu sezon Trabzonspor'un ilk defa taraftarlarla buluşacağı maç olacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...