Mevlüt Erdinç transferinde sıcak gelişme!

Mevlüt Erdinç transferinde sıcak gelişme!

SPOR Haberleri

Milli Takımın önemli isimlerinden biri olan Mevlüt Erdinç'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Mevlüt Erdinç'in kulübünden iyi haberler geliyor. Saint-Etienne yönetiminin Mevlüt'ü bırakmak istemediği ve yüksek bonservis istediği haberleri günlerdir gündemi meşgul ediyordu. Ancak bugün Fransız basınından gelen haberlere göre Mevlüt, Saint-Etienne'den büyük olasılıkla ayrılacak. nbsp;
MEVLÜT'ÜN YERİNE TRANSFER YAPILDI nbsp;
Fransız basınında çıkan haberlere göre Lorient'in golcü ismi Monnet-Paquet'i transfer eden Saint-Etienne kulübü Mevlüt Erdinç'i gözden çıkardı. Özellikle Türk kulüplerinin büyük ilgisini çeken Mevlüt için Galatasaray ve Fenerbahçe pusuda bekliyor. Fransız basınında çıkan iddialara göre futbolcunun zaten günlerdir hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu ve transferin gerçekleşmesi için Saint-Etienne kulübünün iznini beklediği aktarıldı. (Kaynak: Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...