Mesut Real'den neden ayrıldı

Mesut Real'den neden ayrıldı

SPOR Haberleri

Son anda Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan başarılı oyuncu Mesut Özil, Alman basınına güven kaybı yaşadığı için ayrıldığını söyledi.

Transfer döneminin son gününde Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil hakkındaki iddialar bitmek bitmiyor. Mesut, Real Madrid'den güven ve saygı kaybı yaşadığı için ayrıldığını söylerken, İspanyol basını, yıldız oyuncunun, özel hayatı yüzünden Madrid ekibinden gönderildiğini öne sürüyor. Alman basınından Die Welt'e konuşan Mesut Özil, Real'de güven ve saygı kaybı yaşadığını fark ettiğini ve bu yüzden takımdan ayrıldığını açıkladı. Arsenal'in tecrübeli menajeri Arsene Wenger ile konuşurken Madrid'de kaybettiği şeyleri hatırladığını belirten Özil, "Wenger beni nasıl gördüğünü ve benden ne beklediğini açık bir şekilde ifade etti. Bonservisime bir etki yapamazdım ama elimde olsa Arsenal'e bedavaya gelirdim" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...