Mesut Özil'in babasına ağır itham

/ Kaynak: CHA
Mesut Özil'in babasına ağır itham

SPOR Haberleri  / CHA

Real Madrid'den İngiltere'nin Arsenal takımına transfer olan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'e ağır suçlama.

Real Madrid'in futbolcu menajerlerinden Francois Gallardo, Alman Sport Bild gazetesine yaptığı açıklamada Mustafa Özil'in 'Mesut'un Real'deki kontratının uzatılması için iki kat ücret istediğini' söyledi. "Ocak ayından bu yana Özil'in babasıyla 3 kez görüştük ve her defasında da oğlunun ücretinin iki katına çıkarılmasını istedi." diyen Gallardo, Mesut'un takımda kalmak istemesine rağmen babası yüzünden ayrıldığını iddia etti. Mesut'un aynı zamanda menajeri olan babası Mustafa Özil ise suçlamaları reddederek, "Sözleşme bitmeden uzatılması konusu bizden değil karşı taraftan geldi. Ücretin yükseltilmesini ben teklif etmedim. Sözleşme bahsi açıldığı için ortaklaşa konuştuk. Aksi takdirde, kontratın uzatılması gündemimizde yoktu, sessiz sedasız bir şekilde uzatılabilirdi." şeklindeki ifadelere yer verdi. Suçlamalarını sürdüren Gallardo, Mesut için Machester United'un teklifinin daha iyi olduğunu ancak babasının buna razı olmadığını söyledi. Gallardo, "Babası, Arsenal'deki kadar para koparamadığı için Manchester United transferine engel oldu." diye konuştu. Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Almanya tarihinin en yüksek transfer ücreti olan 50 milyon Euro karşılığında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olmuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...