Mesut Özil'i öve öve bitiremediler

Mesut Özil'i öve öve bitiremediler

SPOR Haberleri

İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Santi Cazorla, Arsenal'den takım arkadaşı Mesut Özil hakkında övgü dolu sözler sarfetti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldızı Santi Cazorla, takım arkadaşı Mesut Özil hakkında övgü dolu sözlerle sarfetti.İspanyol yıldız, Mesut Özil'in büyülü olduğunu ve Arsenal'in Premier Lig'de şampiyon olmasına büyük yardımı olacağına inandığını söyledi.El Pais'e konuşan Cazorla, "Mesut büyük bir yetenek. Etkileyici bir şekilde bize farklı bir hava kattı. Maçın içinde yokmuş gibi görünüyor ancak tek bir pas ve tek bir kontrolle maçın kaderini değiştiriyor" ifadelerini kullandı.Mesut Özil'in Arsenal'e gelmesini sürpriz olarak yorumlayan Cazorla, "Onun Arsenal'e gelmesi bizim için sürpriz oldu. Çünkü onun Real Madrid'den ayrılıp bize geleceğini kimse ummuyordu. O bizim için bir hediye" şeklinde konuştu.Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, transfer döneminin son gününde 40 milyon pound'a Londra ekibine transfer olmuştu.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...