Mesut Özil'e sürpriz talip: 'Şaka yapmıyoruz' diyerek açıkladı

Düzenleyen:
Mesut Özil'e sürpriz talip: 'Şaka yapmıyoruz' diyerek açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'e Güney Asya'dan sürpriz bir talip çıktı. Konu ile ilgili konuşan Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon kulübünün sahiplerinden Rudy Salim, "Onu transfer etmek istediğimiz şeklindeki açıklamalarımız şaka değildi" ifadesini kullandı.

Son dakika Fenerbahçe haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl Arsenal'den ayrılan ve sarı lacivertlilere transfer olan Mesut Özil'in geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor. Uzun süredir takımdan ayrılacağına dair iddialar ortaya atılan dünyaca ünlü yıldız futbolcuya Asya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon, Özil'e talip olduğunu açıkladı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Asya ligi takımlarından teklif alan dünyaca ünlü yıldızın ve Fenerbahçe'nin bu teklife nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Mesut Özil'e sürpriz talip: 'Şaka yapmıyoruz' diyerek açıkladı

"MESUT'A YOĞUN İLGİMİZ VAR"

Endonezya'dan Pikiran-Rakyat'ın verdiği habere göre; Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon, Mesut Özil'e talip olduğunu açıkladı. Habere göre kulübün sahiplerinden Rudy Salim, "Mesut Özil'e yoğun ilgimiz var. Daha önce de bunun için çalışmıştık. Onu transfer etmek istediğimiz şeklindeki açıklamalarımız şaka değildi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de bu sezon 23 maça çıkan Özil, 8 gol attı ve 2 asist kaydetti. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...