Mesut Özil'e Mertesacker'den sert uyarı

Mesut Özil'e Mertesacker'den sert uyarı

SPOR Haberleri

Per Mertesacker, 6-3 kaybettikleri Manchester City maçı sonrası Arsenal taraftarına teşekkür etmeyen Mesut Özil'e sert tepki gösterdi.

İngiltere Premier Ligi'nin 16 haftasında Manchester City nbsp;'e 6-3 mağlup olan Arsenal nbsp;'de maç sonrası ilginç bir olay yaşandı. Arsenalli futbolcular mağlubiyet sonrası deplasmana gelerek takıma destek veren taraftara tribünlere giderek teşekkür etti. Takımla birlikte taraftara gitmeyen Mesut Özil nbsp;'e Per Mertesacker nbsp;'den tepki geldi. Mertesacker'in kendileriyle birlikte gelmeyen Mesut'a saha içinde bağırdığı görüldü. Geçen hafta Everton ile berabere kalan, bu hafta da Manchester City'e yenilen Arsenal, son iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda önemli yara aldı.
MESUT ÖZÜR DİLEDİ
Manchester City maçı sonrası yaşanan olayla ilgili Mesut Özil, Facebook sayfasından bir özür mesajı yayınladı. nbsp;Mesut şu ifadeleri kullandı:"Maç sonunda taraftarlarımıza teşekkür etmediğim için özür dilerim. Bana karşı hep çok iyiydiniz. Takımı desteklemek için uzun bir yoldan geldiğinizi ve ciddi bir masraf yaptığınızı biliyorum. Sonuçtan dolayı üzgündüm, ama berabere de kalsak kaybetsek de yanınıza gelip size, "Teşekkür ederim" demem gerektiğini ve bunun bir Arsenal geleneği olduğunu biliyorum."
Mesut Özil'e Mertesacker'den sert uyarı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...