Mesut Özil'den Real Madrid taraftarına veda mesajı

/ Kaynak: CHA
Mesut Özil'den Real Madrid taraftarına veda mesajı

SPOR Haberleri  / CHA

İspanyol futbol kulübü Real Madrid'ten İngiliz ekibi Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, eski takımının taraftarlarına veda mesajı yayınladı.

Alman Milli Takımı'nın 24 yaşındaki Türk kökenli futbolcusu Mesut Özil, Facebook ve Twitter'daki hesabından İngilizce, Türkçe, Almanca ve İspanyolca olarak şu mesajı yayınladı:


"Sevgili Real Madrid taraftarları


Sizinle birlikte geçirdiğim üç harika yıl için çok teşekkürler. buradaki zaman benim için çok güzeldi. ama bazen her şey çok farklı gelişebiliyor, benimde bir kaç gün önceye kadar beklemediğim gibi. Real Madrid'den ayrılırken size ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyor, her şey için teşekkür ediyorum. şimdi yeni takımım için sabırsızlanıyorum: THE GUNNERS!"


PODOLSKİ'DEN HOŞGELDİN MESAJI


Öte yandan Arsenal'de oynayan Alman Milli Takımı'nın diğer futbolcusu Lukas Podolski, Mesut'un transferini bir hoş geldin mesajıyla kutladı. Per Mertesacker ve Podolski'den sonra takımda Almanya formasını giyen üçüncü futbolcu olan Mesut, takımda da büyük heyecan uyandırdı. Podolski, Twitter'deki hesabından transferi "Hoşgeldin kardeşim. Londra Çağırıyor" şeklinde yorumladı.


"DİLERİM SENİN KADAR ÇILGIN DEĞİLDİR"


Arsenal'deki İngiliz futbolculardan Jack Wilshere ise, Podolski'nin mesajına yazdığı yorumda "Bir başka Alman daha. Dilerim senin kadar çılgın değildir." ifadelerini kullandı. Kulüpteki futbolcular genel olarak Mesut ile birlikte takımın güçlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Takımın efsanevi Teknik Direktörü Arsene Wenger de, "Uzun süredir Mesut'u takip ettiklerini ve yeteneklerinin aradıkları futbolcunun özelliklerine uyduğunu" söyledi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...