Mesut Özil umre'ye gitti

Düzenleyen:
Mesut Özil umre'ye gitti

SPOR Haberleri

Arsenal'in 27 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, euro 2016 öncesi Premier lig'in bitmesiyle tatile çıkmak yerine kutsal topraklara, umre'ye gitti.

Arsenal'in ve Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Umre'ye gitti. İngiltere Premier Ligi'nde sezonun bitmesiyle beraber Umre'ye giden yıldız futbolcunun görüntüleri ortaya çıktı.

Mesut Özil umre'ye gitti

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Euro 2016 öncesi tatile çıkmak yerine kutsal toprakları ziyaret eden Mesut Özil, Arap taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

Mesut Özil umre'ye gitti
MÜLTECİ KAMPINI ZİYARET ETMİŞTİ

Ünlü futbolcu Mesut Özil, önceki günlerde de Ürdün'deki dünyanın en büyük ikinci mülteci kampı olan Zaatari Mülteci Kampı'nı ziyaret etmişti. Kampta yoğun bir ilgiyle karşılanan Özil, Suriyeli çocuklarla futbol oynamıştı.

Mesut Özil umre'ye gitti
PREMIER LİG'İN EN İYİLERİNDEN

27 yaşındaki Mesut Özil, 2013 yılında Real Madrid'den Arsenal'e 45 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Bu sezon harika bir performans sergileyen başarılı futbolcu Premier Lig'in en iyi 5. futbolcusu oldu.

 

Kaynak: Haberler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...