Mesut Özil paylaştı, taraftar yorum yağdırdı!

Düzenleyen:
Mesut Özil paylaştı, taraftar yorum yağdırdı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kadro dışı bırakılan yıldız futbolcusu Mesut Özil, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özil'in paylaşımı kısa süre içerisinde 30 bin beğeniyi aşarken, taraftar adeta yorum yağmuruna tuttu.

Avrupa'da ve Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemeyen Fenerbahçe'de fatura kesildi. Geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen eleştiri oklarının hedefi olan Mesut Özil, Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakıldı.

Kadro dışı bırakılan ve yaptığı ilk açıklamada "Takımın izin günlerinde Almanya'ya gittim. Dönüşte antrenman saati için aradım. 'Senin gelmene gerek yok' cevabını aldım. Kadro dışı kararından haberim yoktu" dediği iddia edilen Özil, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TARAFTAR BEĞENİ YAĞDIRDI

Kadro dışı kararının Teknik Direktör İsmail Kartal'a karşı disiplinsiz tavırları sonrası alındığı ifade edilen Mesut Özil, sosyal medya hesabından Fenerbahçe ve Türk bayrağının oldupu bir kareyi paylaştı. Özil, fotoğrafa  "Aslolan Fenerbahçe'dir" notu düştü. Taraftarlar dakikalar içinde beğeni yağdırdı.

Mesut Özil paylaştı, taraftar yorum yağdırdı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...