Mesut In Bale Out

Mesut In Bale Out

SPOR Haberleri

İngiliz gazetelerinde 42.5 milyon sterline Arsenal'e giden Mesut Özil, 86 milyon sterlinlik Gareth Bale'i ikinci plana itti.

Ada basını Real Madrid'in kararlarını tartışıyor: "Değer miydi?"... İspanyol devinin tarihin en pahalı transferini yaparak Gareth Bale'i transfer ederken, Mesut Özil'i Arsenal'e göndermesi "Büyük bir hata" olarak değerlendirildi. Daily Express, "42 milyon sterlinlik Mesut Özil, Bale'e talip olan Arsenal'i kurtardı" yorumunda bulunurken, "Dahi Mesut Özil'in tılsımı var" diyen Daily Mail, bir futbolcuda olması gereken her şeye sahip Özil'in Arsenal için büyük kazanç olduğunu ve Türk asıllı yıldızın İngiltere'deki en pahalı ikinci futbolcu rekorunu kırdığını yazdı. Öte yandan The Times gazetesi ise Premier Ligi kulüplerinin bu yaz transferinde harcadıkları 397 milyon sterlininin 42.5 milyon sterlininin Mesut Özil'e gittiğine dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...