Messias hırs küpü

Messias hırs küpü

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un devre arasında Brezilya'nın Cruzeiro ekibinden kiraladığı savunma oyuncusu Manoel Messias, koronavirüs sebebiyle Süper Lig'e verilen arayı fırsata çeviren oyuncuların başında geliyor.

Bordo-mavili takıma devre arasında katılmasına rağmen hazır olmadığı gerekçesiyle lig maçlarında henüz forma giyemeyen sambacı, geri kalan 8 haftada rekabete ortak olacak. Messias, Costa, Campi ve Hosseini'yi geçip formayı kapmaya çalışacak.
Messias için Süper Lig'in geri kalan kısmı oyuncunun Trabzonspor'daki geleceğini belirleyecek. Bordo-mavili kulüp şu ana kadar ciddi anlamda istifade edemediği oyuncusunun ligin geri kalan bölümde sergileyeceği performansı yakından gözlemleyecek. Teknik direktör Hüseyin Çimşir, oyuncunun performansından memnun kalması hâlinde bordo-mavili kulüp 2020-21 ve 2021-22 sezonları opsiyon haklarını kullanacak.

ÇİMŞİR MEMNUN
İyi çalışma yapıyoruz

∂ Teknik direktör Hüseyin Çimşir, takımın genel durumunun kendisini sevindirdiğini söyledi. Çimşir "Antrenmanlar iyi gidiyor. Oyuncuların hırsı bizi memnun ediyor. Lig başlangıcına doğru daha da hazır hâle geleceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...