Messi yoksa Neymar var

Messi yoksa Neymar var

SPOR Haberleri

Barcelona'nın flaş transferi Neymar klasını konuşturuyor. Sakat Messi'nin yokluğunda evinde Villarreal'i 2-1 yenen Katalan ekibinin iki golünü Neymar attı.

Barcelona'nın flaş transferi Neymar klasını konuşturuyor. Sakat Messi'nin yokluğunda evinde Villarreal'i 2-1 yenen Katalan ekibinin iki golünü de biri penaltıdan olmak üzere Neymar attı. Barça 43 puanla liderliğini sürdürdü. İlk yarının başlama düdüğüyle birikte iyi bir oyun ortaya koyan Barcelona 30. dakikada Neymar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Etkisiz olan Villareal gol bulamazken ilk yarı 1-0 Barça'nın üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci 45 dakikanın başlama düdüğüyle birlikte Villareal 48. dakikada Mateo Musacchio'nun attığı golle eşitliği yakaladı. Golden sonra baskısını arttıran katalan ekibi yoğun pas trafiği ile rakip savunmayı yıpratmaya çalıştı. Dakikalar 68'i gösterdiğinde sahneye tekrardan Neymar çıktı. Brezilyalı genç yıldızın attığı gol ile Barcelona maçı 2-1 kazandı. La Liga'da gelecek hafta Barcelona Getafe deplasmanına çıkacak. Villareal ise kendi sahasında Sevilla ile karşılaşacak. nbsp;G.Saray'ın da bulunduğu nbsp;Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu lider bitiren Real Madrid ise lig maçında deplasmanda Osasuna'dan beraberliği zor kurtardı: 2-2. Ev sahibinin 16 ve 39. dakikalarda Riera'yla bulduğu gollere Real, Isco (45) ve Pepe'yle (80) karşılık verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...