'Messi kazanırsa gülerim'

'Messi kazanırsa gülerim'

SPOR Haberleri

Ballon d'Or ödülünü bu sene kimin kazanacağı tartışma konusu olurken, Barcelona'nın yıldız defansı Gerard Pique'nin yorumu dikkat çekti.

İspanyol savunmacı bu sene de ödülü Lionel Messi'nin alması durumunda çok güleceğini söyledi.Mundo Deportivo'ya konuşan Pique, "Messi'yi gözardı edemezsiniz. Bu, bir çok insanın oylarıyla belirlenen bir liste. Bu ödülü 4 kere kazandı ve dünyanın her yanında insanlar ona hayranlık duyuyor. Yine kazanırsa çok güleceğim" ifadelerini kullandı.Ronaldo ve Messi tartışmalarına değinen Pique, "Bu sene de eşsiz bir yıl geçirdik. Cristiano iyi değildi demek istemiyorum ve Ribery'nin yaptıklarını da gözardı etme amacında değilim. Ama Leo... Kimin en çok oyu alacağını göreceğiz. Kim kazanırsa kazansın hak etmiş olacak" ifadelerini kullandı.İspanyol stoper Barcelona'nın oynadığı futbolun geçen senelere göre büyük farklılık göstermediğini ifade ederek sözlerini noktaladı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...