Messi için ilginç benzetme, 'Ferrari bile bakıma girer'

Messi için ilginç benzetme, 'Ferrari bile bakıma girer'

SPOR Haberleri

Atletico Madrid maçında sakatlığı nükseden yıldız futbolcu Lionel Messi için takım arkadaşı, 'Sonuçta Ferrari bile bakıma girer' dedi.

İspanya'da şampiyonluğun en büyük favorisi olan Barcelona'da Atletico Madrid ile oynanan karşılaşmada sakatlığı nükseden yıldız futbolcu Lionel Messi, bugün oynanacak olan Malaga maçında forma giymeyecek. İspanyol basınında Barcelona'nın ne yapacağı tartışma konusu olurken, Dani Alves'ten takım arkadaşı hakkında ilginç bir yorum geldi. Messi ile ilgili endişelenecek bir durum olmadığını söyleyen Alves, "Messi süper bir futbolcu. Bizi bir çok maçta sırtında taşıdı. Onun bu kadar ağır maç yükünden sonra sakatlanması normal bir durum. Sonuçta Ferrari bile zaman zaman bakıma girmek zorundadır" dedi. Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Malaga karşısında Lionel Messi'yi kesinlikle riske etmeyi düşünmediğini açıkladı. Doktorların, '90 dakika oynayamaz' raporu verdiği futbolcuyu kadroya almayacak olan Martino, Neymar'ın ise hazır olduğunu belirtti. Bu arada Barcelona, geçen sezon Messi'nin oynamadığı 6 karşılaşmayı kazanmayı başarmıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...