Mertens’in yıllar önce kapısından döndüğü Türk kulübü şaşırttı: Kaçan balık büyük oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mertens’in yıllar önce kapısından döndüğü Türk kulübü şaşırttı: Kaçan balık büyük oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı ismi Dries Mertens'in, 2011 yılında Gençlerbirliği'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı. Dönem,in teknik dörektörü Salim Manav, gerçekleşemeyen transfer için "Kaçan balık büyük oldu." ifadesini kullandı.

Sarı-Kırmızılı kulübün Belçikalı golcüsü Dries Mertens'in daha önce bir Türk kulübünün kapısından döndüğü ortaya çıktı. 2011-2013 yılları arasında Gençlerbirliği'ni çalıştıran Fuat Çapa, Galatasaray'ın renklerine bağladığı Dries Mertens'i transfer etmek istediklerini fakat scout ekibinden gelen olumsuz rapor nedeniyle vazgeçtiklerini söyleyerek, "Kaçan balık büyük oldu." dedi.

"GALATASARAY'IN YENİ YILDIZI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"

Radyo Spor'da Salim Manav'a konuşan Çapa, şu ifadeleri kullandı:

" Galatasaray'ın Mertens'i transfer ettiği dönemde de konuşmuştuk. O dönemde Mertens'in Galatasaray'ın yeni yıldızı olacağını söylemiştim. Nitekim de öyle oldu; Mertens'in oynamadığı maçlarda Galatasaray hücum bölgesinde sorunlar yaşadı."

"SCOUT EKİBİ OLUMSUZ RAPOR VERDİ"

Çapa, "2011 yılında Gençlerbirliği'nde çalışırken Mertens'i transfer edecektik o dönem scout ekibi oyuncu hakkında olumsuz rapor verdi ve oyuncunun transferi gerçekleşmedi. Sonrasında Merter PSV'de oynadı ve ardından da Napoli'ye transfer yaptı. Kaçan balık büyük oldu diyebilirim " diye konuştu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...