Mert Hakan Yandaş'ın golü neden iptal edildi? "Bana 'yeni bir kural gelmiş' dedi"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mert Hakan Yandaş'ın golü neden iptal edildi? "Bana 'yeni bir kural gelmiş' dedi"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yi Adana Demirspor deplasmanında 0-1 öne geçiren harika bir gol atan Mert Hakan Yandaş, golün iptal edilmesine uzun süre itiraz etmişti. Tecrübeli futbolcu, maçın hakemi Ali Palabıyık'la arasında geçen diyaloğu paylaştı.

Fenerbahçe'nin kritik Adana Demirspor deplasmanında maça ilk 11'de başlayan Mert Hakan Yandaş, 1-1 biten maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. 

Tecrübeli orta saha oyuncusunun 14. dakikada uzaktan attığı gol nefis gol VAR kararıyla iptal edilmişti. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın "elle temas" kararı verdiği pozisyon, Sarı-Lacivertli camianın tepkisini çekti.

"PENALTIMIZI DA VERMEDİ"

Mert Hakan Yandaş maçın ardından açıklamasında; "Maçın önüne geçen bir hakem var. Canımız yanıyor. Konuşmak istemiyoruz. Benim pozisyonuma yeni bir kural gelmiş dedi içeride. Onu geçtim. Michy'nin pozisyonu yüzde 100 penaltı. Enner'in pozisyonunda diz vuruyor, yüzde 100 penaltı. Samet'in var." dedi. 

"DÜDÜĞÜ ÇALMAKTAN VAZGEÇTİ"

Orta saha oyuncusu şöyle devam etti:

"Her şeyi geçtim. Miha'nın pozisyonunda ne düşünüyor, düdük ağzına gidiyor ama vazgeçiyor. İlginç şeyler oluyor. Birileri çıktı konuştu, bir sürü şey değişti. Kamunun vicdanına bırakıyorum. Herkes açık gönüllülükle yorumlasın. Daha hiçbir şey bitmedi. Allah'ın izniyle buradan döneriz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Camiamız birlikte kalsın."

Mert Hakan Yandaş'ın golü neden iptal edildi?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...