Mert Günok: 'Gururluyum'

Mert Günok: 'Gururluyum'

SPOR Haberleri

Gaziantep deplasmanında Fenerbahçe'nin kalesini gole kapatan Mert Günok, Akhisar maçına da aynı konsantrasyonla hazırlanıyor.

Volkan'ın olmadığı zamanlarda Fenerbahçe camiasının güven duyduğu isim olan Mert, yıllardır sabırla ve çok çalıştığını belirterek, "Bu büyük camianın kalesini korumak bana büyük gurur veriyor" dedi. Akhisar Belediyespor karşısında Kadıköy'de yine kaleye geçecek olan Mert Günok, "Kalecilikte sabırlı olmak çok önemli. İdmanlarda elimden gelenin en iyisini yapıyorum, bu da beni hazır tutuyor. Özgüvenim yüksek kendime her zaman güveniyorum. Volkan abi de olsa her zaman oynayacakmış gibi kendimi hazır tutuyorum. Görev verildiğinde de bana öğretilenleri yapıyorum" diye konuştu. Bir kalecinin liderlik özelliği olması gerektiğini ve bunun olmazsa olmaz bir durum olduğunu da ifade eden genç kaleci, "Bir kalecinin takım arkadaşlarına güven vermesi gerekiyor. Geçmişteki Schummaher gibi, Engin İpekoğlu gibi, Rüştü Reçber gibi ve Volkan Demirel. onlar bana feyz veriyor. Özgüvenim yüksek kendime her zaman güveniyorum. Maç içerisinde de sürekli takım arkadaşlarımla konuşurum, hepsini ikaz etmeye çalışırım. Bildiğim doğruları uygulamaya çalışıyorum saha içinde" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...