Mersin İdmanyurdu ilk puanı Galatasaray'dan istiyor

/ Kaynak: AA
Mersin İdmanyurdu ilk puanı Galatasaray'dan istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftadan puan çıkartamayan ve son sırada bulunan Mersin İdmanyurdu, ilk puanını Galatasaray'dan almak istiyor.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, takımda herhangi bir sakatlık ve eksik olmadığını,  zorlu maça tam kadro hazırlandıklarını söyledi 
 
Sezona çok iyi başlayamadıklarını anımsatan Serttaş, şöyle devam etti:  
 "İlk maçta Beşiktaş'a mağlup olduk. Takip eden 2 haftada da Akhisar  Belediyespor ve Kayserispor maçlarında iyi oynadığımız halde bireysel hatalardan  verilen 6 puan var. Kredimizi yavaş yavaş tüketiyoruz ve bunun farkındayız.  Kayseri maçında evimizde galip gelmeliydik. Artık evimizde maç kaybetmeyip  deplasmanda ne kadar puan alabilirsek almalıyız. Galatasaray'ın da çok acil puana  ihtiyacı var. Biz de en az 1 puan çıkarmaya çalışacağız. İlk puanımızı  Galatasaray karşısında almak istiyoruz." 
 
"Servet Çetin, Galatasaray'a karşı oynayabilir"  
 Teknik direktör Mesut Bakkal da milli takım arasındaki çalışmalara  sözleşme yenilenen oyuncuların katılmasıyla başladıklarını söyledi.  
Berkan Afşarlı'nın 4 ay kanserle mücadele ettikten sonra yeniden  aralarına dönmesinin de takıma ayrı bir moral verdiğini belirten Bakkal, kötü  günleri geride bıraktıklarını ifade etti.  
Bakkal, Galatasaray maçının çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Bu  maçta tecrübeli arkadaşlarımız iyi oynayacaktır. Tam kadro maça hazırlanıyoruz.  Arzu ettiğimiz çalışmaların karşılığını alacağımız düşünüyoruz'' dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...