Mensah yalan söylemez

Mensah yalan söylemez

SPOR Haberleri

Ganalı yıldızın önce G.Saray'ın kapısını çaldığı iddialarına tepki gösteren Çebi “İnsanlar bazen canları sıkıldığında sertleşebilirler. Mensah'ı tanıdım. Yalan konuşacak bir çocuk değil” dedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş, Bernard Mensah transferini 19.05’te duyurarak Galatasaray'a göndermede bulunmuştuş. Dün de yeni sezon formalarının tanıtımında siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi de, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, Mensah'la ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi. Siyah-beyazlıların Kayserispor'dan transfer ettiği Ganalı yıldız için Mustafa Cengiz "Mensah ilk önce bizi aramış. Beşiktaş'ın ilgilendiğini öğrenince vazgeçtik" demişti. Sarı-kırmızılı kulübün başkanının açıklamalarına tepki gösteren Çebi "Sayın Mustafa Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanların canı sıkılınca sert konuşmalar yapabiliyorlar. Ben Mensah'ı tanıdım. Yalan konuşacak bir çocuk değil" dedi.

> WhatsApp mesajı!
Çebi, Mustafa Cengiz'in "Onlar paraları Leylâ'ya bastı" sözlerine de atıfta bulunarak, "Bugün konu Leylâ konusu değil. Şu an gündemimiz forma" diye konuştu. Öte yandan başkanların bulunduğu WhatsApp grubuna bir hafta önce, "Menajer oyununa gelmeyelim, fiyatları artırmalarına vesile olmayalım" mesajı attığını da açıklayan Çebi, transferde bu doğrultuda hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Çebi ayrıca transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek "İmza atılmadan hiçbir şey doğru değil. İmzalar atıldığı gün emin olun saklamayacağız sizden, açıklayacağız" diye konuştu.

GÜNDE ÇİFT İDMAN
Tempo artıyor

∂ Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki PAOK maçına yoğun  tempoda hazırlanıyor. Dün sabah ve akşam olmak üzere çift idman gerçekleştirildi. Gündüz idmanında kondisyon çalışmaları, akşam ise dar alanda oyun ve çift kale maç yapıldı. 

BONSERVİSİ BELİRLENDİ
Ljajic 5 milyon €

∂ Beşiktaş yönetimi gelecek sezon kadro maliyetini aşağı çekmek için Ljajic'in 3,2 milyon avroluk sözleşmesinden dolayı satışa sıcak bakıyor. Japonya'dan gelen 3 milyon avroluk teklif reddedilirken Boşnak asıllı yıldız için 5 milyon avro bonservis bedeli belirlendi.

Formalar vitrinde
Beşiktaş’ın 2020-2021 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı  gerçekleştirildi. Vodafone Park'taki toplantıya Başkan Ahmet Nur Çebi ve adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay katıldı. 3. yıldızı taktıkları dönemde 500 bin forma sattıklarını ifade eden Başkan Çebi "Umuyorum yine şampiyon olup 500 bin üzerine çıkarız” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...