Menajeri Sebastian Szymanski'ye değer biçti! Süper Lig transfer rekoru kırılabilir

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Menajeri Sebastian Szymanski'ye değer biçti! Süper Lig transfer rekoru kırılabilir

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski Süper Lig tarihinin transfer rekorunu kırabilir. 24 yaşındaki futbolcu sezona müthiş bir başlangıç yapan orta saha oyuncusunun değerini belirledi.

Fenerbahçe'nin bu yaz Dinamo Moskova'dan 9.5 milyon euro bonservisle transfer ettiği Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, Polonya basınına konuştu.

Piekarski, Fenerbahçeli taraftarların Szymanski'yi çok sevdiğini belirterek "Onun için deli oluyorlar. Geçenlerde istanbul'a onu ziyarete gittiğimde rahat konuşalım diye bir yat kiraladım. Restoranlarda rahat oturamazsınız. Galatasaraylılar bile onunla fotoğraf çektiriyor" ifadelerini kullandı.

TRANSFER SÜRECİ ÇOK ZORDU

Menajer Piekarski, Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe'ye imza süreci için "Kesinlikle şimdiye kadar yaptığım en zor transferdi." dedi ve şöyle konuştu:

"Galatasaray ve Fenerbahçe onun için yoğun mücadele verdi. Ruslar çok sıkı pazarlık yaptılar ve fiyatı hiç düşürmek istemediler."

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR

"Sebastian Szymanski'nin Manchester United dahil birçok takım tarafından istenildiği doğru mu?" sorusuna cevap veren menajer, "Dedikoduya karışmam, gerçeklerle hareket ederim. Szymanski Fenerbahçe'de başarılı olmak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Fenerbahçe'nin Szymanski'den 30-40 milyon euro kazanabileceği söyleniyor ama ben paha biçilemez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum." dedi.

Menajeri Sebastian Szymanski'ye değer biçti! Süper Lig transfer rekoru kırılabilir

Sebastian Szymanski bu sezon 8 lig maçında 5 gol 1 asistle oynadı ve takımın 8'de 8 yapmasında büyük rol oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...