"Melo'nun seveni yoktu"

"Melo'nun seveni yoktu"

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan İtalya Serie A devi Inter'e transfer olan Felipe Melo'yla ilgili eski takım arkadaşı Gökhan Zan'ın yaptığı açıklamalar İtalyan sitelerinde manşet oldu.

İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Felipe Melo'nun Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Gökhan Zan'ın NTV Spor'a konuk olduğu programda yaptığı açıklamalar İtalyan spor medyasında, özellikle Inter'e yakın spor sitelerinde manşet oldu.

Gökhan Zan programda "Melo'nun Galatasaray'da seveni yoktu" sözleriyle Brezilyalı oyuncunun takım içinde pek popüler olmadığını ifade ederken agresif tavırları nedeniyle diğer oyuncuları kendinden uzaklaştırdığını belirtmiş, "Melo, takımdaki gruplarda kendisine yer bulamadı. Ne Türk ne de yabancı oyuncular ona karşı sıcak değildi" sözleriyle Melo'nun özellikle son zamanlarda takımda yalnız kaldığını dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...