Melo'dan Fenerbahçe hakkında olay sözler! Kavgada söylenmez!

Melo'dan Fenerbahçe hakkında olay sözler! Kavgada söylenmez!

SPOR Haberleri

"Konuşursam Türkiye kariyerimi bitirirler. Geldiğimde normalde 2. Lig'de yer alması gereken takıma karşı şampiyonluk kazandık"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle PFDK tarafından 2 maç veza verilen Felipe Melo çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önceki gece taraftarların evinin önüne gelip destek vermesiyle büyük mutluluk yaşayan Brezilyalı oyuncu, nbsp;"Buraya geldiğiniz ve beni desteklediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Neler olduğunu ve şu anda neler yaşadığımızı herkes çok iyi biliyor. Kalbimden birçok şey geçiyor ama bunların hepsini söyleyemiyorum. Yani kalbimden konuşamıyorum. Eğer kalbimden geçenleri gerçekten söylersem, bir daha Türkiye'de bana futbol oynatmazlar" ifadelerini kullandı.
F.Bahçe'ye gönderme yaptı
Melo, Galatasaraylı taraftarların desteğiyle sezon sonunda 4. yıldızı takacaklarına inandığını vurguladı ve Fenerbahçe'yi kastederek, "Buraya geldiğim ilk sezon normalde 2. Lig'de oynaması gereken bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen şampiyon olduk. Bu kadar dezavantajlara rağmen ve bizimle uğraşmalarına rağmen ikinci sezon yine şampiyon olduk. Buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar bizimle uğraşmalarına rağmen, bu bize bir motivasyon olacak, güç verecek ve sizinle birlikte omuz omuza 4. yıldızı mutlaka kazanacağız. Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda ilahi adalet yerini bulacak" diye konuştu. Bu arada Melo'nun eşi ve abisi Carlos da sosyal medyadan Brezilyalı futbolcuyu destekleyen paylaşımlarda bulundu. nbsp;Melo'nun da twitter'da profil fotoğrafı yaptığı rütbeli asker montajlı kare paylaşım rekoru kırdı.
Tahkim Kurulu itirazı reddetti
G.Saray, PFDK'nın 2 maç ceza verdiği Felipe Melo için dün hemen harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, hazırladıkları savunma ile Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu. Ancak sonuç değişmedi. Tahkim Kurulu, Melo'nun cezasını onarken, Brezilyalı ismin cezasının ertelenmesi talebini de reddetti. Melo, Eskişehir ve Balıkesirspor karşılaşmalarında takımındaki yerini kesin olarak alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...