Melo: "Tek bacakla da oynardım"

Melo: "Tek bacakla da oynardım"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe galibiyetini değerlendiren Felipe Melo, "Tek bacakla da olsa bu derbide oynardım" dedi.

Melo, "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı bir galibiyet aldık. Kazandığımız için çok mutluyum. Bu puanlara çok ihtiyacımız vardı. Başardıklarıma baktığımda Tanrı'ya şükrediyorum. 2 gün önce hastaneye gitmiştim hastalığım vardı ve sürekli istifra ediyordum" dedi.
nbsp;
"BU HAKEMLERİ ÇOK SEVİYORUM"
Hakemlere de değinen Brezilyalı oyuncu, "Bu hakemleri çok seviyorum ve takip ediyorum. Maç 1-0 olabilirdi ve bu golle 1-1 bitebilirdi" dedi.
nbsp;
"TANRI'YA ŞÜKRETMEK İSTİYORUM..."
Fenerbahçe'ye karşı kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Melo, "Öncelikle Tanrı'ya şükretmek istiyorum, Fenerbahçe'ye karşı kazandık. Başardığımız için çok mutluyum" diye konuştu.
nbsp;
"DERBİ BENİM İÇİN AYRI BİR ŞAMPİYONLUK GİBİ"
Maça kendi isteğiyle çıktığının hatırlatılması ve Borussia Dortmund maçında oynayacak mı sorusuna Melo, "Benim için en önemli maç buydu. Derbi benim için ayrı bir şampiyonluk gibi. Tek bacakla da olsa bu derbide oynardım. Derbiye yüzde 100'ümü vermek istiyorum. Bir dahaki maçımıza bakacağız ve umarım iyi bir sonuç alacağız" diye sözlerini bitirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...