Melo, 'Olaylar ben kart görmeden önce çıktı'

Melo, 'Olaylar ben kart görmeden önce çıktı'

SPOR Haberleri

Aslan'ın Brezilyalısı, "Beşiktaş taraftarına saygı duyuyorum. Ama formamı aşık olduğum G.Saray camiasına gösterdim" diye konuştu

Derbinin son dakikalarında kırmızı kart gören Felipe Melo, çıkan olayların kendisi ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Brezilyalı futbolcu, "Öncelikle galibiyetten ötürü çok mutluyuz. Beşiktaş taraftarını da tebrik ederim. 80 bin kişiyle maça gelip, şovlarını yaptılar. 60.dakikada taraftarlar kendi aralarında kavga etmeye başladılar. Ben kırmızı kart görmeden sahaya giren taraftarlar vardı. nbsp;Ayrıca pozisyonun kırmızı kartlık olduğunu da düşünmüyorum. Beşiktaş taraftarına saygım sonsuz. Onlara yapılmış bir hareketim yok. Ama Galatasaray taraftarlarına aşığım" diye konuştu. Felipe Melo, "Çıkarken formamı göstermem Beşiktaş taraftarını tahrik etmek için değil, Galatasaray taraftarına yönelik bir hareketti. Geçtiğimiz sezon Meireles çıkarken F.Bahçe amblemini öptü. O da bir şekilde takımına olan bağlılığını gösterdi. Ben de aynı şeyi yaptım" ifadelerini kullandı.

Bol kırmızılı bir kariyer
Galatasaray'ın hırçın futbolcusu Felipe Melo her geçen sezon vukuatlarına bir yenisini ekliyor. Tecrübeli oyuncu bu nedenle hep gündemde. İşte sambacının İtalya'dan, Brezilya Milli Takımı'na ve son olarak Galatasaray'a kadar uzanan bol kırmızı kartlı yolculuğu…


5 ARALIK 2009:
Inter-Juventus karşılaşmasında gördüğü 2.sarı karta sinirlenen Melo Balotelli'ye dirsek attı.


17 AĞUSTOS 2009:
Milan ile Juventus arasında oynanan hazırlık maçında Gattuso'nun Melo'ya yaptığı bir faulün ardından kavga çıktı. Yine kızardı.


6 OCAK 2010:
Melo, Parma ile Juventus arasında oynanan karşılaşmada yine sinirlerine hakim olamadı. İkili mücadelede Paci ile beraber yerde kaldı. Ayak tabanıyla rakibinin suratına tekme atınca yine kırmızı kart gördü.


2 TEMMUZ 2010:
Dünya Kupası çeyrek final maçında Hollandalı Robben'e yaptığı sert hareket ile kırmızı kart gördü.


11 EYLÜL 2011:
Galatasaray ile oynadığı ilk maçta Büyükşehir Belediyespor'dan nbsp;Mahmut Tekdemir'e kafa attı. Ancak hakem müdahaleyi göremediği için Brezilyalı futbolcu kırmızı kart görmekten kurtuldu.


20 ARALIK 2011
Beşiktaş ile Galatasaray arasında İnönü Stadı'nda oynanan derbi maçın ardından siyah-beyazlı tribünler ile girdiği diyalogların ardından tedbirli olarak Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Felipe Melo, 1 maçlık cezaya çarptırılmıştı.


6 NİSAN 2012
Takım arkadaşı Riera ile antrenman sahasında başlayan tartışma soyunma odasında devam etti. Arkadaşının gözünü morarttı. Teknik ekip kadro dışı bıraktı, yönetim ceza kesti.


27 OCAK 2013:
Beşiktaş ile oynanan İnönü'deki derbide Oğuzhan'a tükürdüğü iddiası ile kırmızı kart gördü. Sambacı daha sonra 4 maç ceza aldı.


22 EYLÜL 2013: nbsp;
Önceki gün Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş derbisinde Motta'ya sert şekilde girdi ve kırmızı kartla cezalandırıldı. Soyunma odasına girerken, formasını çıkarıp tribünlere gösterdi. 3 ya da 6 maç ceza alması bekleniyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...