Melo, 'O pozisyon penaltıydı'

Melo, 'O pozisyon penaltıydı'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın evinde Antalyaspor ile berabere kaldığı maçın ardından, cezasahasında yaşanan bir pozisyonda yerde kalan Melo penaltı bekledi.

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kaybedilen 2 puanı değerlendiren başarılı oyuncu Melo şöyle konuştu:"Türkiye Ligi her geçen gün daha da iyiye giden ve zorlaşan bir lig. Bugün tipik bir maç geçti. Evimizde iyi oynadık. Baskın oynayan bir Galatasaray vardı. 6-7 gol bile atabilirdik ama berabere bitti. Bu büyük takımların başına gelebiliyor. Bugünkü beraberliği konsantrasyon kaybına bağlamak kesinlikle yanlış olur." Melo, hakemi de eleştirdi: "Penaltı bence penaltıydı. Rakibin müdahalesi sonucu yere düştüm. Ama kesinlikle hakemi suçlamıyorum, hakem kararıdır... Fakat bir rakip oyuncu bana yumruk attı, o pozisyonu tekrar göstermenizi istiyorum." nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...