Melo, hangi takımın formasını giydi

Melo, hangi takımın formasını giydi

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği, yönetimin de Juventus'tan bonservisini almaya çalıştığı Melo konusunda ilginç bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği, yönetimin de Juventus'tan bonservisini almaya çalıştığı Melo konusunda ilginç bir gelişme yaşandı. nbsp;Brezilya basınında yer alan habere göre, Melo'ya Sao Paulo'dan sonra eski kulübü Flamengo da talip oldu. Ancak asıl önemli konu, bu yorumların ardından Melo'nun bir yakın arkadaşının gönderdiği Flamengo formasısını giymesi oldu. Sosyal medyada yayılan kare ile Melo için transfer dedikoduları arttı. Ancak Melo'nun her zaman kalbinde olduğunu söylediği Flamengo'nun formasını, eski takımına duyduğu sevgi nedeniyle olduğu ve bu konuda bu nedenle rahat davrandığı belirtildi. nbsp;
nbsp;Melo, hangi takımın formasını giydi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...