Meireles topun ağzında

Meireles topun ağzında

SPOR Haberleri

Raul Meireles'in derbide G.Saray'ın kaptanı Sabri'ye yaptığı ahlaka aykırı hareket sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

Raul Meireles'in derbide G.Saray'ın kaptanı Sabri'ye yaptığı ahlaka aykırı hareket sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. F.Bahçe'nin, ceza alması durumunda Portekizli ile yolları ayıracağı öğrenildi
nbsp;
EMRE 1 MAÇ CEZA ALMIŞTI nbsp;
Konuyla ilgili inceleme başlatan TFF Disiplin Müfettişleri ile Hukuk Müşavirliği yayıncı kuruluştan rejisi ayrı olan ve 399. kanaldan 3D yayınlanan maçın görüntülerini istedi. TFF Hukuk Müşavirliği, temsilci ve hakem raporlarında yer almayan, normal yayında gösterilmese de 3D yayınında ekranlara yansıyan olayla ilgili olarak Meireles'i PFDK'ya sevk etti. Bu duruma benzer bir olay, 2008-09'da Kayseri-F.Bahçe maçında yaşanmış, kendisini sakatlayan Cangele'ye boğaz kesme hareketi yapan Emre Belözoğlu, sportmenliğe aykırı hareketten 1 maç ceza almıştı. Arena'daki G.Saray derbisindeki 'tükürükten' sonra PFDK'nın 11 maç ceza verdiği Meireles'in cezası Tahkim tarafından 4 maça düşürülmüştü. F.Bahçeli taraftarlarla diyaloğa giren G.Saray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş için ise sevk işlemi uygulanmadı.


Kaptanlar değişiyor
F.Bahçe yeni sezonda yeni kaptanlarla sahaya çıkacak. Takım kaptanlarının daha sakin olmasını isteyen Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve Emre'yi görevden alarak pazubandı Gökhan Gönül ile Kuyt'a verecek. Gökhan birinci, Kuyt ikinci kaptan olacak. Emre ancak bu iki isim de sahada olmadığında üçüncü kaptan olarak görev alacak.
nbsp;
Krasic şans istiyor
Bu sezon F.Bahçe'nin en büyük hayal kırıklığı olan Krasic'in takımdan ayrılmaya niyeti yok. Sabırları taşıran Sırp oyuncu satış listesinde ilk sırada olmasına rağmen gitmeyi düşünmüyor. Krasic, "Sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak istiyorum" diyerek transfer döneminde yönetimin canını sıkacağını gösterdi.
nbsp;
Ziegler yine gidici
F.Bahçe'nin devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Ziegler'in yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymesi zor görünüyor. F.Bahçe yüksek bonservis bedeli nedeniyle İsviçreliyi yine kiralamayı planlıyor. Ancak futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Juventus satışta ısrarcı. SPOR SERVİSİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...