Meireles' den açıklama

Meireles' den açıklama

SPOR Haberleri

Yanal'la verdiği samimi pozlarla dünkü idmana damga vuran Portekizli futbolcu, mahcup olduğunu ve kendisİni affettirmek istediğini söyledi.

Geçen sezon PFDK'dan aldığı cezalar nedeniyle takımı zor durumda bırakan ve taraftarların tepkisini alan Meireles, Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kartla sabırları bir kez daha taşırırken, devre arasında gönderilmesi gündeme geldi. İyice topun ağzına gelen Portekizli yıldız, dünkü idmanda teknik direktör Ersun Yanal ile baş başa bir görüşme yaptı. ' 'Bir bölümü basına açık olan idmanda Meireles'in hocası ile verdiği samimi pozlar günün konusu olurken, Yanal'ın öğrencisine sahip çıktığı öğrenildi. Yanal'ın öğrencisine, "Ben ve tüm takım senin arkandayız. Asla kendini yalnız hissetme. Elbette yaptığın önemli bir hataydı ancak seni kaybetmemizi gerektirecek bir durum yok ortada" dediği öğrenildi. Meireles'in ise hocasına, "Size ve takıma karşı çok mahcubum. Kendimi fazlasıyla affettireceğim. Yeter ki bu şansı bir kez daha bulabileyim" cevabını verdiği ifade edildi. Fenerbahçe yönetiminin geçen sezonun devre arasında gönderme kararı alıp vazgeçtiği iddia edilen Meireles'in devre arasındaki akıbeti merak konusu oldu. Meireles, aldığı cezalar nedeniyle geçen sezon 13 maçta forma giyememişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...