Mehmet ve Şeref Eroğlu'nun acı günü! Depremde aynı aileden 7 kişi vefat etti, 3 kişi enkaz altında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmet ve Şeref Eroğlu'nun acı günü! Depremde aynı aileden 7 kişi vefat etti, 3 kişi enkaz altında

SPOR Haberleri

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu'nun kuzeni TGF Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Eroğlu'nun Kahramanmaraş'taki yakınları depremde vefat ederken, aileden üç kişinin de enkaz altında olduğu öğrenildi.

Türkiye Güreş Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Eroğlu, depremde büyü acı yaşadı.

Eroğlu'nun Kahramanmaraş’ta olan ağabeyi, yengesi, abisinin kızı, damadı ve iki torununun vefat ettiği açıklanırken, aileden üç kişinin de enkaz altında olduğunu bildirildi.

GÜREŞÇİLERİN SON DURUMUNA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

Türkiye Güreş Federasyonu son durumu aktardı:

"Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcularının kaldığı binanın yıkılması sonrası 8 evladımız enkazdan kurtarılmış, 4 evladımız vefat etmiş ve 4 evladımızın ise enkaz altında olduğu bilgisini Güreş Federasyonu olarak camiamız ile paylaşmıştık.

Gelen son bilgiler doğrultusunda Kahramanmaraş’ta enkaz altında olan evlatlarımız Eray Şimşek, Halil İbrahim Erdine, Hasan Sarıtürk, Ozan Datlı ve Ahmet Durman’ın vefat ettikleri bilgisini büyük bir üzüntüyle sizlerle paylaşıyoruz.

Camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun."

Manşet foto: Şeref Eroğlu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...