Mehmet Özdilek: 'Her şey daha güzel olacak'

Mehmet Özdilek: 'Her şey daha güzel olacak'

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, 5 hafta sonra Eskişehirspor'da aldıkları galibiyetle futbolcuların tekrar özgüven kazandığını söyledi

Lige beklentilerinin uzağında bir başlangıç yaptıklarını söyleyen ancak Eskişehirspor galibiyeti ile kendilerine geldiklerini kaydeden Özdilek, "Bu galibiyetle sevineceğiz ama daha erken. Önümüzde çok uzun bir yol var. Lig yeni başlıyor. Sadece bir maç kazandık. Bu galibiyete değer katmak için sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçını odaklanmalıyız. Bu maç bizim için çok büyük önem taşıyor" dedi.


"HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK"
İlk 4 haftada şansız puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Özdilek, "İyi futbol oynuyorduk. Gol atamama sorunu yaşadık. Özgüven eksikliği vardı ama Eskişehirspor galibiyeti takımımın özgüvenini yerine getirdi. Milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Kötü başladık ama Eskişehirspor maçını kazanmamız bize moral oldu. Şimdi arayı en iyi şekilde değerlendirip, seri galibiyetlerle bulunduğumuz konumdan üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Rizespor ayağa kalktı. Artık bundan sonra işimiz daha kolay olacak. Balıkesir maçını da kazanırsak, her şey daha güzel olacak" diye konuştu.


ÖZDİLEK FUTBOLCULARIN İZNİNİ UZATTI
Teknik direktör Özdilek, Eskişehirspor galibiyetinin ardından futbolcuların iznini bir gün daha uzattı. Mehmet Cengiz Tesislerinde bugün başlaması planlanan Balıkesirspor maçı hazırlıkları yarına ertelend

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...