Mehmet Koçur, kürekte bronz madalya kazandı

Mehmet Koçur, kürekte bronz madalya kazandı

SPOR Haberleri

Çukurova Üniversitesi Kulübü'nden Mehmet Koçur, Balkan Şampiyonası'nda güçlü rakiplerini geride bırakarak bronz madalya aldı.

Çukurova Üniversitesi Kulübü'nden Mehmet Koçur, Balkan Şampiyonası'nda güçlü rakiplerini geride bırakarak bronz madalya aldı. Kürek Federasyonu Adana Temsilcisi ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kürek Antrenörü Harun Tosun, Mehmet Koçur'un Balkan Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmasından mutlu olduklarını söyledi. Tosun, Seyhan Baraj Gölü, ÇÜ Kayıkhanesi'nde sistemli çalışmalarının semeresini gördüklerini, 7-8 Eylül'de Sırbistan'ın Belgrat kentinde gerçekleştirilen ve olimpik branş olan Yıldız Erkekler 2 Çifte Kategorisinde kendi sporcusu Mehmet Koçur'un Şişecamspor'dan Harun Ardıç ile birlikte Yunanistan ve Sırbistan'ın ardından üçüncü olduklarını kaydetti. Mehmet Koçur'un, çok genç olduğunu belirten Tosun, en az 10 yıl milli takımın değişmez sporcusu olacağını vurguladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...