Mehmet Ekici'den Halilhodzic'e mesaj: Frikikleri bana bırakın

Mehmet Ekici'den Halilhodzic'e mesaj: Frikikleri bana bırakın

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin gurbetçi yıldızı, "Duran topları gole çevirdiğim vuruşlar oldu. Bu anlamda kendime güveniyorum" dedi

Trabzonspor'un gurbetçi futbolcusu Mehmet Ekici, hem kendini hem de taraftarı sevindirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. TrabzonCell kullanıcılarının sorularını cevaplayan Ekici, "Yetenekli olduğuma inanıyorum ve bunu ortaya koymak için önümüzde daha birçok fırsat olacaktır" dedi. Aslen Yozgatlı olan Mehmet Ekici, "Senden beklentiler hayli yüksek. Bu beklentileri karşılayabilecek Ekici'yi ne zaman izlemeye başlayabiliriz?" sorusuna, "Şimdiye kadar elimden geldiğince katkı sağlamaya çalıştım. Ancak ortam yeni, arkadaşlar yeni, takımımız yeni. Almanya'da doğup büyüdüm. İlk defa dışarı çıkıyorum. Kolay değil. Beni burada sıcak karşıladılar. Hem takım arkadaşlarım, hem teknik heyet, hem de taraftarlar beni hemen kabul ettiler. Bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyordum. Yanılmamışım" cevabını verdi. Frikiklerine güvenip güvenmediğinin sorulması üzerine Ekici, "Frikikten birçok asist yaptım. Duran topları gole çevirdiğim vuruşlar oldu. Bu anlamda kendime güveniyorum" dedi. nbsp;
Modern futbolda klasik 10 numaranın kalmadığını ifade eden bordo-mavili oyuncu, "Kendini en verimli hissettiğin bölge neresi?" sorusuna ise, "Altyapıda hep savunma önünde oynadım. Gelişimim bu bölgede sürdü. Profesyonel futbola yükseldikçe daha çok ofansif oynamaya başladım. Kendimi 6-8 ve 10 numarada verimli buluyorum" sözlerini kullandı. Trabzonspor'a gelmeden önce Ceyhun Gülselam'la konuştuğunu belirten Ekici, "Maçlara çıkmadan önce duamı okuyorum. Dizliklerimi ve ayakkabılarımı önce sağ ayağa giyerim. Sonra da maça çıkarım" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...