Mehmet Ekici transferinde son dakika gelişmesi!

Düzenleyen:
Mehmet Ekici transferinde son dakika gelişmesi!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da forma giyen yıldız futbolcu Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda başlayan görüşmelerde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Trabzonspor yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

Bu gelişmeler üzerine yıldız futbolcunun babası ve menajeri bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Görüşmenin olumlu geçtiği bilgisine ulaşılırken henüz imzalanan bir anlaşmanın olmadığı belirtildi.

Mehmet Ekici transferinde son dakika gelişmesi!

Son kararı Trabzonspor verecek!

Fenerbahçe ile görüşen menajerin, tekliflerini ileten Galatasaray ve Beşiktaş ile de görüşme gerçekleştireceği, transferde son kararı Trabzonspor yönetiminin vereceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...