Mehmet Demirkol golü değerlendirdi

Mehmet Demirkol golü değerlendirdi

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe ile Atromitos arasında oynanan mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Mehmet Demirkol'un sözleri: "Fenerbahçe, benim beklediğimden çok daha fazla pozisyon buldu. Çok iyi bir savunma karşısında oynadılar. Fenerbahçe çok fazla korner kullandı ama hiç kafa vuramadı. Maçın kaderi Robin van Persie'ye göre yazılmış. O kadar kaçan gol van Persie'ye yaradı, onun hikayesi oldu. Van Persie'nin tek golüyle galip gelmek, Fenerbahçeli taraftarları etkilemiş olabilir. Sonuçta bir başlangıç yaptı. Van Persie, bence golde biraz eliyle itiyor ama sorun yok, zekice bir gol attı."


"CANER, ŞENER HEBA EDİLMEMELİ"


"Caner, Şener gibi kanat oyuncularınız varsa, Diego veya çift santrafor için bu isimlerin hücum güçleri heba edilmemeli. Caner, Şener ve Gökhan'a standart bek gibi bakmamam lazım. Vitor Pereira da öyle bakmıyordur muhtemelen"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...