Mehmet Ali Aydınlar 'Dilmen haddini bilsin'

Mehmet Ali Aydınlar 'Dilmen haddini bilsin'

SPOR Haberleri

Mehmet Ali Aydınlar Rıdvan Dilmen'in 'Çıksın benimle ilgili söylediklerini yüzüme söylesin' çağrısını yanıtsız bırakmadı.

Sporx.com'a konuşan Aydınlar, Rıdvan Dilmen'le ilgili medyada yer alan ifadelerin doğru hatta eksik olduğuna dikkat çekerek, "Evet bunları söyledim. "Bu sürecin üç tane sorumlusu var" dedim. "Bir Aziz Yıldırım iki o dönemki nbsp;F.Bahçe yönetim kurulu üç de Rıdvan Dilmen'dir" dedim. Rıdvan Dilmen'de o dönem yalan ve iftiralarıyla sürece çok ciddi zarar vermiştir" dedi. Aydınlar, Dilmen'in "Mehmet Ali Bey beni seçim ofisine çağırsın orada milletin medyanın önünde veya herhangi bir programda yüzüme söylesin" çağrısına ise, "Ben onun adını bile ağzıma almak istemem. O kim ki! O benim muhatabım olacak karşısına çıkayım, gelecek benimle yüzleşecek. Haddini bilsin" cevabını verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...