Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun sağ kolu dahil bütün yardımcıları gönderildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun sağ kolu dahil bütün yardımcıları gönderildi

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir'de teknik ekipte köklü değişikliğe gidildi. Turuncu-lacivertliler tarafından yapılan açıklamada, Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun teknik heyetinde yer alan Selçuk İnan, Erdinç Sözer, Pierre Webo, Dolu Arslan, Behram Zülaloğlu, Yağız Çekem ve Metin Çakıroğlu olmak üzere 7 antrenörün sözleşmesinin bittiği ve kendileriyle yolların ayrıldığı belirtildi.

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun sağ kolu Erdinç Sözer dahil teknik ekipten 7 isimle yollar ayrıldı.

Turuncu-Lacivertliler Selçuk Şahin, Erdinç Sözer, Pierre Webo, Dolu Arslan, Behram Zülaloğlu, Yağız Çekem ve Metin Çakıroğlu olmak üzere 7 antrenör ile yolların ayrıldığını açıkladı.

HAYALLERİNİ FENERBAHÇE SÜSLÜYOR

Belözoğlu dün akşam TV100'de CAndaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. 42 yaşındaki futbol adamı, "Hayalim Allah nasip ederse bir gün Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak. Giderken taraftara bir söz verdim. Allah da bana bunu birgün nasip edecek inşallah. Daha büyük hedeflerim bu ülkeyi temsil eden, kendi oynadığım kulüpleri de çok iyi bilen takımları çalıştırmak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de sabır ve birleşme sorunu olduğuna dikkat çeken teknik adam, "Fenerbahçe sabrını kaybetmiş durumda. Galatasaray ve Beşiktaş öyle değil. Fenerbahçe bir olamıyor. Diğer takımlarda başkanlar birbiriyle konuşmuyor ama pilav günleri oluyor ve yan yana oturabiliyorlar. Benim oynadığım dönemde Fenerbahçe bir olabiliyordu" açıklamasını yaptı.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1676508829494681600

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun sağ kolu dahil bütün yardımcıları gönderildi

Erdinç Sözer

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...