Medicana Sivasspor beraberlik geleneğini bozmadı

/ Kaynak: AA
Medicana Sivasspor beraberlik geleneğini bozmadı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlayan Medicana Sivasspor, bu sezon ligde çıktığı 7 maçın altısından beraberlikle ayrıldı.

Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden  kırmızı-beyazlı ekip, güçlü rakibiyle 2-2 berabere kaldı. İkinci haftada  Eskişehirspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olan Sivasspor, üçüncü haftada ise  sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak, 3 puan sevinci yaşayamadı. 
 
Ligin 4. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında rakibiyle 1-1  berabere kalan Sivas temsilcisi, 5. haftada ise sahasında Torku Konyaspor ile 0-0  berabere kalarak puanları paylaştı. Ligde geçen hafta Antalyaspor deplasmanında  da 1-1'lik sonuç alan Yiğidolar, ligin 7. haftasında dün evinde ağırladığı Mersin  İdmanyurdu karşısında sahadan 2-2 berabere ayrılarak 3 puan hasretini  sonlandıramadı. 
 
Medicana Sivasspor, ligde geride kalan 7 haftada 6 beraberlik ve 1  mağlubiyet alarak adeta beraberliğe abone oldu. 
 
Ligde son olarak geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri  Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından  çıktığı 12 müsabakada da galibiyet yüzü görmedi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...