Max Gradel Gaziantep FK'ya 2 yıllık imza attı, Sivasspor taraftarlarına veda etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Max Gradel Gaziantep FK'ya 2 yıllık imza attı, Sivasspor taraftarlarına veda etti

SPOR Haberleri

Gaziantep Futbol Kulübü, kadrosunu önemli bir isimli güçlendirdi. Kırmızı-siyahlılar son 3 sezondur Sivasspor'da forma giyen ve Türkiye kariyerinde Süper Lig ile Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 112 maçta 26 gol, 33 asist yapma başarısı gösteren 35 yaşındaki sol kanat oyuncusu Max Gradel'i kadrosuna kattı. Gaziantep ekibi, Fildişi Sahilli tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor’da beşinci ayrılık gerçekleşti. Kırmızı-beyazlı kulüp ile yollarını ayıran ve Gaziantep FK ile anlaşan Max Gradel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma veda etti.
Gaziantep FK ile anlaşan 35 yaşındaki orta saha, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

SİVASSPOR'UN SEMBOL İSMİYDİ

“Sevgili Sivasspor camiası, birlikte geçirdiğimiz 3 sezonun ardından veda zamanı. Başta Mecnun Otyakmaz başkanım, Erdal Sarılar Asbaşkanım ve beni buraya getiren Rıza Çalımbay hocam olmak üzere yönetimimize, takım arkadaşlarıma, kulüp personelimize ve büyük Sivasspor taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum.

Sivasspor forması giymek benim için büyük bir gurur ve onur kaynağı olmuştur. Ligde ve Avrupada başarılı sezonlar geçirdik ve kulüp tarihindeki ilk kupayı kazanan takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Sizleri çok seviyorum.”

GAZİANTEP'E 2 YILLIK İMZA

Transferle ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Sivasspor'da forma giyen başarılı futbolcu Max Gradel ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın efsane isimlerinden olan Max Gradel'e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Max Gradel Gaziantep FK'ya 2 yıllık imza attı, Sivasspor taraftarlarına veda etti

Max Gradel, Türkiye kariyerinde Süper Lig ile Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 112 maçta 26 gol, 33 asistle oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...